Alpeton slušni aparati

Spremljajte nas:

KOMPLET ZA ČIŠČENJE UŠESNIH VLOŽKOV oz. OLIV

Komplet za čiščenje ušesnih vložkov je primeren za vse, ki uporabljate zaušesne slušne aparate z ušesnim vložkom v ušesu in se vam ob uporabi na oz. v njih nabira veliko ušesnega masla.
Primeren je tako za trde kot mehke ušesne vložke (olive).

9,80 z DDV

.....**nad 17,00€ = BREZPLAČNA POŠTNINA

Preprost komplet, primeren za vse, ki uporabljate zaušesne slušne aparate z ušesnim vložkom v ušesu in se vam ob uporabi na oz. v njih nabira veliko ušesnega masla. Primeren je tako za trde kot mehke ušesne vložke (olive).

Vsebina kompleta:
– posodico za čiščenje s sitom, kamor vstavimo ušesne vložke
– 8 tablet za čiščenje (ko jih porabite, se dokupujejo samo tablete!)
– puhalka
– navodila za uporabo

Navodila za uporabo:
V posodico, v katero natočite vodo in dodate tabletko, vstavite sito z ušesnim vložkom. V tekočini pustite ušesni vložek približno 30 minut ter ga po preteku časa sperite s tekočo vodo, nežno osušite oz. obrišite s krpo in nato izpihajte tekočino iz cevke s priloženo puhalko na zrak.
Komplet priporočamo vsem, ki uporabljate zaušesne slušne aparate s klasično cevko in ušesnim vložkom (olivo).
Priporočamo, da ušesni vložek (olivo) v celoti očistite vsaj dvakrat na mesec.

* za vsako čiščenje priporočamo uporabo nove tablete, ki jih po potrebi dokupujete v naši poslovalnici ali spletni trgovini (Tablete za čiščenje ušesnih vložkov oz. oliv, 20 kos).

Komplet za čiščenje ušesnih vložkov oz. oliv slusnih aparatov oz usesnih vlozkov oz oliv alpetonKOMPLET ZA ČIŠČENJE UŠESNIH VLOŽKOV oz. OLIV
9,80 z DDV
Scroll to Top