Alpeton slušni aparati

Spremljajte nas:

O nas

Stranka zadovoljna, mi zadovoljni

Svojemu delu smo predani in ga opravljamo z največjim veseljem. Vsakodnevno se trudimo pomagati ljudem s težavami pri poslušanju in razumevanju, saj se zavedamo kako velikega pomena je to za njihovo življenje in druženje. Ves čas jim stojimo ob strani, jim pomagamo ter tako olajšamo pot do boljšega sluha. Ob pogledu na zadovoljne in vesele obraze strank tudi nas navdaja občutek sreče in nas s tem opominja, da z delom, ki ga opravljamo, izpolnjujemo naše poslanstvo. 

Pridite in zaupajte vaš sluh najboljšim strokovnjakom.

Odlična izbira za vaš boljši sluh

Zakaj izbrati nas?

Sluh nas povezuje in razveseljuje

Naše poslanstvo:

Zadovoljstvo strank nam pomeni največ, zato je pri nas stranka vedno na prvem mestu!

Naša osnovna naloga je prisluhniti in se v celoti posvetiti osebam s težavami s sluhom, saj le tako lahko skupaj s pomočjo dolgoletnih izkušenj poiščemo najboljšo rešitev za boljši sluh in jim s tem izboljšamo kvaliteto življenja ter povrnemo nasmeh na obraz. Zavedamo se pomena dobrega sluha in dobrega razumevanja, zato vam bomo vedno stali ob strani ter se trudili, da boste ponovno zaživeli in se lahko veselili z vašimi najbližjimi. Pri tem so nam v veliko pomoč kakovostni Danski slušni aparati INTERTON, kateri se ponašajo z visoko kvaliteto in odličnim naravnim zvokom. Da pa bomo vse skupaj lahko zagotavljali skozi vsa leta, aktivno sledimo novostim in trendom, se udeležujemo mednarodnih dogodkov in skrbimo za redno izobraževanje tako v Sloveniji kot tujini.    

Vizija:
Naša vizija je, da se s svojim pristnim, prijaznim in strokovnim odnosom do strank, s svojimi bogatimi izkušnjami ter s kakovostnim naborom izdelkov po ugodnih cenah uveljavimo na trgu kot eno izmed najboljših podjetij na področju slušnih aparatov – da postanemo center, kamor stranke z veseljem pridejo in se tudi vračajo.

Cilji:
Za uresničitev zastavljene vizije podjetja je bistven nadaljnji uspešen razvoj podjetja. Cilj je vzdrževati kakovost opravljenih storitev in jo izboljševati, ter biti prepoznavni tako doma kot v tujini. Še naprej si bomo prizadevali prepoznavati potrebe naših strank, da bomo lahko zadovoljili tudi najzahtevnejše in da bo sodelovanje z njimi dolgoročno in uspešno. 

Podatki o podjetju:
ALPETON slušni aparati, trgovina in storitve, d.o.o.
P.E.: Metelkova ulica 11, 1000 Ljubljana
Telefon: 01/438-55-15
Email: info@alpeton.si

Sedež podjetja: Žlebe 36A, 1215 Medvode
Davčna številka: SI 30427738
Matična številka: 9013300000
IBAN: SI56 0202 1026 3980 368 (NLB d.d.)
Telefon: 031/401-305

Sodelovanje z nami?

info@alpeton.si
031/401-305

Scroll to Top