Alpeton slušni aparati

Spremljajte nas:

Akcija!

ŠČETKA ZA ČIŠČENJE PREZRAČEVALNIH KANALOV oz. VENTOV, 3kos

Ščetka za čiščenje prezračevalnih kanalov oz. ventov na ušesnem vložku oz. olivi.

Primerna je za vse trde, po meri izdelane ušesne vložke, kateri imajo poleg luknjice za zvok tudi večjo luknjico za prezračevanje (vent). S časom se ta luknjica zapre z ušesnim maslom in tukaj vam v pomoč pride ščetka za čiščenje, katero porinete skozi ušesni vložek in tako očistite prezračevalni kanal.

Pakiranje vsebuje 3 ščetke za čiščenje.

Original price was: 4,50€.Current price is: 4,05€. z DDV

.....**nad 17,00€ = BREZPLAČNA POŠTNINA

Zamašen prezračevalni kanal (vent) je eden najpogostejših razlogov, zaradi katerega imamo občutek v ušesih, kot da nam nekaj povzroča nelagodje, povečano potenje in dodatno nabiranje ušesnega masla. Na ušesnem vložku skozi prezračevalno odprtino potisnite ščetko za čiščenje in tako odstranite morebitne ovire in umazanijo.

 

*Očiščen prezračevani kanal oz. vent poskrbi, da skozi njega neovirano prehaja zrak in zvok, kar je izredno pomembno tako za poslušanje kot za zračenje ušesa.
** V kolikor imate na ušesnem vložku manjšo luknjico za prezračevanje, izberite izdelek nitka za čiščenje tankih cevk ali nitka za čiščenje tankih cevk – odebeljena.

Morda vam bo prav tako všeč…

ščetka za čiščenje prezračevalnih kanalov oz ventov pri ušesnem vložku od slušnega aparata zaušesni slušni aparatŠČETKA ZA ČIŠČENJE PREZRAČEVALNIH KANALOV oz. VENTOV, 3kos
Original price was: 4,50€.Current price is: 4,05€. z DDV
Scroll to Top