Alpeton slušni aparati

Spremljajte nas:

Akcija!

FILTRI WAXGUARD (CERUSTOP) – ZAŠČITA PRED UŠESNIM MASLOM, 8kos

Filtri Waxguard oz. Cerustop so ščitniki za zaščito zvočnikov slušnih aparatov pred ušesnim maslom.
V kompletu je 8 posameznih palčk oz. filtrov.
Enostavna menjava.

Primerni za večino znamk slušnih aparatov. V kolikor ste v dvomih, se obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Original price was: 4,00€.Current price is: 3,60€. z DDV

.....**nad 17,00€ = BREZPLAČNA POŠTNINA

Filtri Waxguard oz. Cerustop pomagajo ohranjati učinkovitost slušnih aparatov tako, da preprečujejo nabiranje ušesnega masla in vlage v njihovih zvočnikih. Filtri preprečujejo, da bi se ušesno maslo (cerumen) prebil v zvočnik in tako blokiral izhod zvoka.

Filtri so primerni tako za v-ušesne slušne aparate (IIC, CIC, ITC, ITE), kot za za-ušesne slušne aparate, ki imajo zvočnik v ušesu (RIC, RIE).

V škatlici je 8 filtrov.

Navodila za uporabo:
1. Pri za-ušesnih slušnih aparatih s slušalko v ušesu (zvočnik v ušesu – RIC, RIE), je potrebno najprej odstraniti “kupolco” (dome) iz slušalke oz. zvočnika. Pri v-ušesnih slušnih aparatih to ni potrebno/mogoče storiti.
2. Odprite škatlico s filtri, ter vzemite eno palčko iz nje.
3. S stranjo, kjer ni belega filtra, potisnite palčko v star filter, ki je nameščen v zvočniku in potegnite star, zapolnjen filter iz zvočnika.
4. Obrnite palčko in jo potisnite v zvočnik, tako da bo nov bel filter, ki je na njej, ostal v zvočniku.
5. V kolikor imate za-ušesni slušni aparat, je sedaj potrebno še nazaj natakniti “kupolco” oz. dome. Pazite, da jo namestite kot to velevajo navodila, saj vam v nasprotnem primeru lahko ob odstranitvi slušnega aparata le ta ostane v ušesu.

* Filtri drugih proizvajalcev se lahko imenujejo tudi Cerustop, WaxStop, NoWax…

Pred nakupom se prepričajte, da vaša znamka slušnega aparata uporablja takšen model filtrov za zaščito. V kolikor ste v dvomih, nas lahko kadarkoli pokličete in vam bomo pomagali.

 

filtri_za_slusne_aparate_za_usesno_maslo_waxguard_cerustop_nowax_waxstop_alpetonFILTRI WAXGUARD (CERUSTOP) – ZAŠČITA PRED UŠESNIM MASLOM, 8kos
Original price was: 4,00€.Current price is: 3,60€. z DDV
Scroll to Top