Alpeton slušni aparati

Spremljajte nas:

Akcija!

PERFECT DRY LUX – AKTIVNO SUŠENJE IN DEZINFEKCIJA SLUŠNIH APARATOV

PerfectDry Lux je vrhunski sušilec za slušne aparate, proizvajalca MG Developpment. Naprava omogoča učinkovito sušenje, dezinfekcijo in odstranjevanje vlage ter neprijetnih vonjav iz slušnih aparatov vseh oblik in velikosti.
V zgolj 45 minutah posuši in dezinficira vaše slušne aparate.

>>Povezava do prikaza uporabe izdelka.<<

Original price was: 78,00€.Current price is: 74,10€. z DDV

.....**nad 17,00€ = BREZPLAČNA POŠTNINA

Izdelek je zasnovan z namenom zagotavljanja optimalne nege in vzdrževanja slušnih aparatov.

PerfectDry Lux je enostaven za uporabo in omogoča učinkovito sušenje, dezinfekcijo ter odstranjevanje vlage in neprijetnih vonjav iz slušnih aparatov. Naprava deluje na osnovi toplega zraka, ki je nežen do elektronike in drugih občutljivih delov slušnih aparatov. Sistem sušenja pomaga odstraniti vlago, ki se lahko nabira v slušnih aparatih tekom uporabe skozi ves dan ali zaradi vpliva zunanjih dejavnikov, kot so potenje ali vlažno okolje.

Poleg sušenja naprava vključuje tudi funkcijo dezinfekcije. S pomočjo UV svetlobe, ki jo oddaja v notranjosti naprave, se uničujejo bakterije, glivice in drugi mikroorganizmi, ki se lahko nahajajo na slušnih aparatih. Dezinfekcija je pomembna za ohranjanje higiene slušnih aparatov ter za preprečevanje morebitnih okužb ali draženja.

Naprava je oblikovana tako, da omogoča sušenje in dezinfekcijo večih slušnih aparatov hkrati. Ima prostoren notranji del, kamor lahko postavite slušne aparate različnih velikosti in modelov (zaušesni, vušesni slušni aparati) kar je še posebej priročno za uporabnike, ki imajo več kot en slušni aparat.

Poleg funkcionalnosti je PerfectDry Lux tudi estetsko privlačen. Ima sodoben dizajn z jasnim, na dotik občutljivim kontrolnim gumbom, ki olajša uporabo. Naprava je kompaktna in prenosljiva, kar omogoča enostavno uporabo doma ali med potovanji.

>>Povezava do prikaza uporabe izdelka.<<

Navodila za uporabo PerfectDry LUX:
1.Spojite vtikač in napajalni kabel ter nato stran z vtikačem vklopite v stensko vtičnico, drugo stran pa v zadnji del naprave PerfectDry Lux.
2. Odrite pokrov naprave in vanjo postavite slušne aparate (priporočamo odstranitev baterij iz slušnih aparatov)
3. Zaprite pokrov naprave.
4. Pritisnite na dotik občutljiv gumb za vklop na sprednji strani naprave.
5. Naprava bo začela postopek sušenja in dezinfekcije.
6. Po končanem ciklu, ki traja 45 minut, se bo naprava samodejno izklopila (slušni aparati lahko počakajo v njej do naslednje uporabe).

Vsebina kompleta vključuje:
– Naprava PerfectDry Lux
– Napajalni kabel
– Vtikač
– Navodila za uporabo (vključno s slovenskim jezikom)

perfect_dry_lux_susenje_in_dezinfekcija_slusnih_aparatov_alpeton_odprta2PERFECT DRY LUX – AKTIVNO SUŠENJE IN DEZINFEKCIJA SLUŠNIH APARATOV
Original price was: 78,00€.Current price is: 74,10€. z DDV
Scroll to Top