Alpeton slušni aparati

Spremljajte nas:

OPOZORILNA NALEPKA – PRED TUŠIRANJEM ODSTRANITE SLUŠNE APARATE, 1kos

Samolepilna opozorilna nalepka, katera vas opominja, da je potrebno pred kopanjem oz. tuširanjem odstraniti slušne aparate, da se ti med prhanjem ne zmočijo.

Ste že kdaj pozabili odstraniti slušni aparat v kopalnici in ste šli po nesreči z njim pod tuš? Sedaj se vam to ne bo dogajalo več! Kupite nalepko in jo enostavno nalepite na vidno mesto v kopalnici, kjer vas bo vsakodnevno pred prhanjem opominjala, da je potrebno slušne aparate sneti iz ušes.

3,00 z DDV

.....**nad 17,00€ = BREZPLAČNA POŠTNINA

Ste že kdaj pozabili odstraniti slušni aparat v kopalnici in ste šli po nesreči z njim pod tuš? Pazljivi morate biti, da pred tuširanjem slušne aparate snamete, da se med prhanjem ne zmočijo in morda celo okvarijo. Zato  smo  v podjetju ALPETON d.o.o. pripravili samolepljive opozorilne nalepke, ki vas bodo vedno spomnile, da pravočasno odstranite slušni aparat.
Naši slušni aparati se udobno prilegajo uporabniku, zaradi česar lahko posameznik zelo hitro pozabi, da jih nosi.

Nalepko enostavno nalepite na vidno mesto v kopalnici, kjer vas bo vsakodnevno pred prhanjem opominjala, da je potrebno slušne aparate sneti iz ušes.

Nalepke so tudi odlično darilo za vaše bližnje, ki se soočajo s podobno težavo.

opozorilna_nalepka_odstranite_slusne_aparate_pred_tusiranje_oz_prhanjem_da_se ne-zmocijo_in_okvarijo_alpeton_slusni_aparatiOPOZORILNA NALEPKA – PRED TUŠIRANJEM ODSTRANITE SLUŠNE APARATE, 1kos
3,00 z DDV
Scroll to Top