Alpeton slušni aparati

Spremljajte nas:

Akcija!

BATERIJE ZA POLŽEVE VSADKE, RAYOVAC IMPLANT PRO+, TIP “675”, 6+4 GRATIS, 60kos

Baterije za polževe vsadke in slušne aparate z najdaljšim delovanjem – RAYOVAC IMPLANT PRO+.
Tip baterije: “675”  IMPLANT (modra nalepka)
Vedno sveže!
V paketu je 10 paketkov po 6 baterij, kar je skupno 60 posamičnih baterij.
Tehnologija Cink – zrak. Brez vsebnosti živega srebra.
Napetost 1,45V.
Primerne za vse znamke polževih vsadkov ter tudi slušnih aparatov.
Nakup možen tudi na Vrednotnice za ZIMI tehnični pripomoček!

Original price was: 60,00€.Current price is: 35,28€. z DDV

.....**nad 17,00€ = BREZPLAČNA POŠTNINA

Tip baterije: “675” IMPLANT (modra nalepka)
Tehnologija: Cink – zrak. Brez vsebnosti živega srebra.
Napetost: 1,45V
Dimenzija baterije: 11,6mm x 5,4 mm

Najvišji rang baterij za POLŽEVE VSADKE – serija IMPLANT PRO+, svetovno priznanega proizvajalca Rayovac. Da bo vaš polžev vsadek deloval kar se da dolgo in s polno močjo.

Vsi polževi vsadki, razen polnilnih, uporabljajo cink – zrak baterije. Za njihovo brezhibno in dolgo delovanje je izredno pomembna kakovost baterij ter svežina, zato pri nas dobite vedno sveže baterije, z izredno dolgim rokom trajanja in le najboljše serije baterij – po izredno nizki ceni. V kolikor lahko kupite isti izdelek v Sloveniji po nižji ceni, nam to sporočite in mi vam ceno izenačimo!
Za večje prihranke vam priporočamo nakup večjih pakiranj.

Kako vem katere baterije naročiti?
Vsi polževi vsadki uporabljajo baterije velikosti 675.
V kolikor imate že od prej kakšen paketek, poglejte katera številka piše na njem, v kolikor pa ga nimate, pa lahko podatek pridobite tudi iz navodil za uporabo polževega vsadka ali iz garancijskega lista. Za vsako baterijo smo tudi pripisali njeno dimenzijo, tako da lahko baterijo tudi pomerite in na ta način izberete pravi tip. V kolikor ste še vedno v dilemi, se lahko tudi kadarkoli obrnete na vam najbližji slušni center ALPETON in z veseljem vam bomo pomagali.

Pomembne informacije o baterijah:
Baterije hranite zaprte, na hladnem in suhem mestu, ter izven dosega otrok. Ne izpostavljajte jih visokim temperaturam. Šele pred uporabo iz nje odstranite nalepko, počakajte 1 minuto in jo nato vstavite v slušni aparat. Kadar slušnega aparata ali polževega vsadka ne nosite/uporabljate, odprite baterijski predalček, saj ga na ta način izklopite ter varčujete z baterijo.
Ko enkrat odstranite nalepko iz baterije, ta prične delovati in se bo v približno enem mesecu, kljub njeni neuporabi skoraj v celoti izpraznila – zato svetujemo, da odstranite nalepko šele tik pred uporabo.

Baterije so primerne za vse znamke polževih vsadkov: Cochlear, Med-El, Advanced Bionics.

Oznake kompatibilnih baterij drugih proizvajalcev: A675, 675A, 675AE, 675, DA675, 675HPX, AC675, P675, PR675H, ZA675, DA675H, DA675N, 675HP, AC675E, AC675EZ, L675ZA, W675ZA, S675A, 675SA, 675P, 675ZA.

**Uporabljene baterije odvrzite v zabojnike za ločeno zbiranje baterij, katere najdete v vseh slušnih centrih, trgovinah, na poštah, bencinskih servisih, v zbirnih centrih komunalnih podjetij, itd.

baterije_za_polzeve_vsadke_velikost_675_implant_plus_rayovac_proline_alpeton_slusni_aparatiBATERIJE ZA POLŽEVE VSADKE, RAYOVAC IMPLANT PRO+, TIP “675”, 6+4 GRATIS, 60kos
Original price was: 60,00€.Current price is: 35,28€. z DDV
Scroll to Top