Alpeton slušni aparati

BATERIJE ZA SLUŠNE APARATE

Vrhunske baterije za slušne aparate – najboljših svetovno priznanih proizvajalcev baterij za slušne aparate. Da bodo vaši aparati delovali kar se da dolgo in s polno močjo.

Za večje prihranke vam priporočamo nakup večjih pakiranj.
Opravite nakup nad 17,00€ in prejmite brezplačno dostavo!

V kolikor lahko kupite isti izdelek v Sloveniji po nižji ceni, nam to sporočite in mi vam ceno izenačimo!

Pred nakupom se dodobra prepričajte, katero velikost baterije uporablja vaš slušni aparat.
Za slušne aparate obstajajo na trgu le 4 velikosti: 10 (rumena), 312 (rjava), 13 (oranžna), 675 (modra). V kolikor imate že od prej kakšen paketek, poglejte katera številka piše na njem, v kolikor pa ga nimate, pa lahko podatek pridobite tudi iz navodil za uporabo slušnih aparatov ali garancijskega lista. Za vsako baterijo smo tudi pripisali njeno dimenzijo, tako da lahko baterijo tudi pomerite in na ta način izberete pravi tip. V kolikor ste še vedno v dilemi, se lahko tudi kadarkoli obrnete na vam najbližji slušni center ALPETON in z veseljem vam bomo pomagali.

Baterije so primerne za vse znamke slušnih aparatov: ReSound, Beltone, Interton, Phonak, Hansaton, Unitron, Oticon, Bernafon, Sonic, Philips, Widex, Siemens, Signia, Audio Service, Rexton, Starkey, Coselgi, … ter polževe vsadke: Cochlear, Med-El, Advanced Bionics.

Prikazovanje 1–12 od 14 rezultatov