Alpeton slušni aparati

Spremljajte nas:

Akcija!

BATERIJE ZA SLUŠNE APARATE, RAYOVAC PROLINE, TIP “312”, 6kos

Baterije za slušne aparate z najdaljšim delovanjem – RAYOVAC PRO LINE.
Tip baterije: “312” (rjava nalepka)
Vedno sveže!
V paketku je 6 posamičnih baterij.
Tehnologija Cink – zrak. Brez vsebnosti živega srebra.
Napetost 1,45V.
Primerne za vse znamke slušnih aparatov.

Original price was: 5,50€.Current price is: 4,29€. z DDV

.....**nad 17,00€ = BREZPLAČNA POŠTNINA

Tip baterije: “312” (rjava nalepka)
Tehnologija: Cink – zrak. Brez vsebnosti živega srebra.
Napetost: 1,45V
Dimenzija baterije: 7,9mm x 3,6 mm

Najvišji rang baterij za slušne aparate – serija Pro Line, svetovno priznanega proizvajalca Rayovac. Da bodo vaši aparati delovali kar se da dolgo in s polno močjo.

Vsi slušni aparati, razen polnilnih, uporabljajo cink – zrak baterije. Za njihovo brezhibno in dolgo delovanje je izredno pomembna kakovost baterij ter svežina, zato pri nas dobite vedno sveže baterije, z izredno dolgim rokom trajanja in le najboljše serije baterij za slušne aparate – po izredno nizki ceni. V kolikor lahko kupite isti izdelek v Sloveniji po nižji ceni, nam to sporočite in mi vam ceno izenačimo!
Za večje prihranke vam priporočamo nakup večjih pakiranj.

Kako vem katere baterije naročiti?
Pred nakupom se dodobra prepričajte, katero velikost baterije uporablja vaš slušni aparat.
Za slušne aparate obstajajo na trgu le 4 velikosti: 10 (rumena), 312 (rjava), 13 (oranžna), 675 (modra). V kolikor imate že od prej kakšen paketek, poglejte katera številka piše na njem, v kolikor pa ga nimate, pa lahko podatek pridobite tudi iz navodil za uporabo slušnih aparatov ali garancijskega lista. Za vsako baterijo smo tudi pripisali njeno dimenzijo, tako da lahko baterijo tudi pomerite in na ta način izberete pravi tip. V kolikor ste še vedno v dilemi, se lahko tudi kadarkoli obrnete na vam najbližji slušni center ALPETON in z veseljem vam bomo pomagali.

Pomembne informacije o baterijah:
Baterije hranite zaprte, na hladnem in suhem mestu, ter izven dosega otrok. Ne izpostavljajte jih visokim temperaturam. Šele pred uporabo iz nje odstranite nalepko, počakajte 1 minuto in jo nato vstavite v slušni aparat. Kadar slušnega aparata ne nosite/uporabljate, odprite baterijski predalček, saj na ta način izklopite slušni aparat ter varčujete z baterijo.
Ko enkrat odstranite nalepko iz baterije, ta prične delovati in se bo v približno enem mesecu, kljub njeni neuporabi skoraj v celoti izpraznila – zato svetujemo, da odstranite nalepko šele tik pred uporabo.

Baterije so primerne tako za sluhovodne, v-ušesne, kot za-ušesne slušne aparate, vseh znamk slušnih aparatov: ReSound, Beltone, Interton, Phonak, Hansaton, Unitron, Oticon, Bernafon, Sonic, Philips, Widex, Siemens, Signia, Audio Service, Rexton, Starkey, Coselgi, …

Oznake kompatibilnih baterij drugih proizvajalcev: A312, 312A, 312AE, 312, DA312, 312HPX, AC312, P312, PR312H, ZA312, DA312H, DA312N, 312HP, AC312E, AC312EZ, L312ZA, W312ZA, S312A, 312SA, 312P, 312ZA.

**Uporabljene baterije odvrzite v zabojnike za ločeno zbiranje baterij, katere najdete v vseh slušnih centrih, trgovinah, na poštah, bencinskih servisih, v zbirnih centrih komunalnih podjetij, itd.

baterije_za_slusne_aparate_velikost_312_rayovac_proline_alpeton_slusni_aparatiBATERIJE ZA SLUŠNE APARATE, RAYOVAC PROLINE, TIP “312”, 6kos
Original price was: 5,50€.Current price is: 4,29€. z DDV
Scroll to Top